Beazley Insurance


an international insurance company inspired by the local geography.

45 stories up, this dock has a view of the bay.  

Beazley Insurance 1
Beazely__DSC2087_cropped.jpg
Beazely__DSC2140.jpg
Beazely__DSC2156.jpg
Beazely__DSC2280.jpg
Beazely__DSC2322.jpg
Beazely__DSC2065.jpg

Reflecting the local geography through an interior inspired by Ontario.

We had the Toronto Winter Gardens in the meeting room, a King Street cafe, migrating birds, the Canadian Shield and a fantastic view of the waterfront.

Completely unassigned, the space is purely designed with the theory of Activity Based Work, where there is a wide range of workplace environments catering to many types of tasks.

Project Details

Location: Toronto, Ontario
Completed: 2019
Size: 8,000 sq ft

Beazely__DSC2329.jpg
Beazely_Untitled_Panorama1.jpg
Beazely__DSC2316.jpg
Beazely__DSC2195.jpg
Beazely__DSC2213.jpg
Beazely__DSC2345.jpg
Beazely__DSC2342.jpg

similar projects